July 20, 2024

2 thoughts on “Çeta që shkatërroi ARMO -n nxjerr kokën te inceneratori i Tiranës, kush janë dyshja Marigona Metaj dhe Blerim Hoxha dhe roli në aferat e pista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *