Djersën e rrjepur të shqiptarëve po e gëzon Marin Gjonaj , kërkohet vëmendja e SPAK për zhvatjen e ARMO dhe truallit

Marin Gjonaj ka blerë sëfundmi truallin ku ishte ndërtuar ARMO me një çmim qesharak , objekt i mundshëm … Continue reading Djersën e rrjepur të shqiptarëve po e gëzon Marin Gjonaj , kërkohet vëmendja e SPAK për zhvatjen e ARMO dhe truallit